014 54 10 89 info@dapsnepkens.be

Ons team

Ons team bestaat uit 3 dierenartsen Bart De Winter, Marlies Van Gestel en Natacha Vervloet en 2 assistenten Christa Caems en Steve Surkol.

Bart De Winter

Bart De Winter

Dierenarts ( afgestudeerd in 1993 aan de RUG )

Na jaren in dienst te hebben gewerkt van andere praktijken/klinieken, heb ik in 2002 de stap gezet om een eigen praktijk op te starten. Dit niet zonder succes. In 2012 hebben we het geheel in een moderner jasje gestoken en is er een plaats voorzien voor een tweede dierenarts.Naast eerste lijnsdiergeneeskunde, gaat mijn interesse voornamelijk uit naar chirurgie, tandheelkunde en acupunctuur.

Marlies Van Gestel

Marlies Van Gestel

Dierenarts ( afgestudeerd in 2002 aan de RUG )

Gedurende 10 jaar heb ik ruime ervaring op gedaan in een aantal dierenartsenpraktijken/klinieken. Sinds mei 2012 sta ik Bart bij in zijn praktijk. Door regelmatig bij te scholen, probeer ik mijn interesses in interne ziekten, echografie, spoed, knaagdieren en konijnen verder uit te diepen.

Natacha Vervloet

Natacha Vervloet

Dierenarts

Tijdens mijn studies heb ik eerst enkele jaren meegelopen in de praktijk en heb ik er ook mijn stage gedaan. Na het afstuderen, ben ik direct kunnen beginnen bij Bart en Marlies en maak ik sinds juli 2019 ook deel uit van het team. Mijn interesses zijn voornamelijk cardiologie en knaagdieren. Ik school mij dan ook regelmatig bij om mij verder te verdiepen in de cardiologie. Natuurlijk vind ik de eerstelijnsdiergeneeskunde even interessant en help ik jullie graag verder.

Christa Caems

Christa Caems

Assistente

Aanvankelijk na mijn uren, maar sinds enkele jaren ben ik een vast lid van het team. Ik ben het manusje van alles, assisteren, administratie,… Ook het vertroetelen van de hospitalisatiepatiënten behoort tot mijn takenpakket.

Steve Surkol

Steve Surkol

Assistent

Sinds januari 2017 versterk ik het team. Ik bied een helpende hand tijdens operatie, zorg ervoor dat de praktijk netjes blijft,… En verder zorg ik voor de ‘tender loving care’van onze patiënten.