014 54 10 89 info@dapsnepkens.be

Diensten / Praktijk

Bij ons kan u terecht voor:

Consultaties

Wij verzorgen zowel honden, katten, knaagdieren, konijnen, fretten en kippen. In onze twee onderzoeksruimten kunnen wij zowel preventieve diergeneeskunde uitoefenen, als zieke dieren behandelen.

 

Chirurgie

Voor de meest voorkomende ingrepen kan u bij ons terecht, sterilisaties, castraties, tumoren wegnemen, buikoperaties, een aantal orthopedische operaties,… Wij werken steeds met gasanesthesie en hebben een uitgebreide monitoring. Ook na de operatie houden wij onze patiënten nauwlettend in het oog.

Tandheelkunde

tandreiniging, tandextracties, bijvijlen van tanden van knaagdieren en konijnen, … allemaal onder gasanesthesie en monitoring

Digitale radiografie

Dankzij onze digitale radiografie kunnen we onmiddellijk de foto’s interpreteren, bewerken en doorsturen. Wij nemen ook officiële heupfoto’s.

Echografie

Met ons echotoestel kunnen we dracht vaststellen vanaf 21 dagen en uitgebreide abdominale echografie uitvoeren.

Microscopie

Stofmonster, tapestrips en naaldaspiraten kunnen we onmiddellijk beoordelen onder onze microscoop.

Bloed- en urineonderzoek

Dankzij ons Idexx bloed- en urineanalysetoestel hebben we binnen de 10 minuten de resultaten, ook onmiddellijke progesteronbepaling is mogelijk.

Hospitalisatie

In onze hospitalisatie kunnen we de nodige zorgen bieden (infuustherapie, temperatuurcontrole,…) na operatie of aan onze zieke patiënten.

Acupunctuur

Dankzij acupunctuur kunnen we de chronische pijn of ongemakken van onze patiënten verzachten.

Rigide scopie

Met een kleine camera kunnen we de neus van onze huisdieren inspecteren en zo eventueel grasaren en dergelijke verwijderen.

Foto’s

Consultaties

Tandheelkunde

Digitale radiografie

Echografie

Microscopie

Bloed- en urineonderzoek

Hospitalisatie

Acupunctuur

Rigide scopie